Bekijk onze opgeleverde projecten:

Bel ons

0166-610004

Stuur ons een e-mail

info@tholendakkapellen.nl

Terrasoverkappingen

Wilt u ook bij een zomerse regenbui buiten kunnen blijven zitten? Kies dan voor een terrasoverkapping. Ook kunt u met een terrasoverkapping in de zomer genieten van de koelte en in de winter juist van extra beschutting. Kortom. met een terrasoverkapping geniet u het hele jaar door van het buitenleven. De terrasoverkappingen worden voor u ontworpen en op maat gemaakt door Tholen Dakkapellen. Hierbij houden we rekening met uw woonstijl. Zo is een terrasoverkapping van Tholen Dakkapellen een echte toegevoegde waarde voor u én voor het uiterlijk van uw huis.

Terrasoverkapping door Tholen Dakkapellen.

Houten terrasoverkapping

Assortiment terrasoverkappingen

Tholen Dakkapellen beschikt over een groot assortiment terrasoverkappingen. Naast een kunststof terrasoverkapping kunt u bij Tholen Dakkapellen nu ook kiezen voor een houten terrasoverkapping. Of wat te denken van een tuinkamer geheel afgewerkt met glazen schuifdeuren? Vertel ons uw wensen en wij streven ernaar om de terrasoverkapping geheel naar uw wens te realiseren.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Vraag een offerte op. Wij komen dan altijd eerst bij u langs om de situatie te bekijken, voordat wij de terrasoverkapping leveren. Zo kunnen we beoordelen of de terrasoverkapping van uw dromen ook daadwerkelijk in uw situatie geplaatst kan worden.


Levering en plaatsing

Het grote voordeel van Tholen Dakkapellen is de snelle én vakkundige plaatsing van uw terrasoverkapping. Uw terrasoverkapping wordt binnen één dag geleverd en geplaatst.