Bekijk onze opgeleverde projecten:

Bel ons

0166-610004

Stuur ons een e-mail

info@tholendakkapellen.nl

Dakkapellen

Prefab in de loods

Onze dakkapellen worden prefab in de loods gemaakt. Dat is voor u voordelig omdat wij de dakkapel daarom sneller kunnen plaatsen. Zo zijn wij u zo min mogelijk tot last en heeft u al binnen één dag een dakkapel. Als de dakkapel geleverd kan worden, dan komen wij in de ochtend naar u toe om het dak open te zagen. Om 11:00 uur staat onze hijskraan klaar om de dakkapel te plaatsen. Aan het einde van de middag zijn we klaar. Uiteraard zorgen wij ook dat de binnenafwerking van uw dakkapel tot in de puntjes verzorgd is. Naast een nette afwerking is uw dakkapel dus ook goed geïsoleerd al dan niet opgeleverd met schuifkasten. Naast de standaard dakkapellen kunt u ook voor de meer exclusieve dakkapellen bij ons terecht. Een voorbeeld daarvan is een dakkapel met een potdekselsysteem of een verbreding van uw bestaande dakkapel. Tevens kunt u ons inzetten voor een dakkapelrenovatie.

Twee dakkapellen geplaatst

Dakkapel inclusief schuifkasten

Voordelen dakkapel

Als u kiest voor een dakkapel, profiteert u van veel voordelen. U vergroot bijvoorbeeld uw levensruimte op zolder. Zo kunt u de zolder gebruiken als extra slaapkamer of hobbykamer. Bovendien zorgt een dakkapel voor meer licht op zolder, waardoor de ruimte groter oogt. Dat is tegelijkertijd weer goed voor de waarde van uw huis.

Vergunning dakkapel

In sommige gevallen heeft u een bouwvergunning nodig bij het plaatsen van een dakkapel. Dit is bijvoorbeeld het geval als u een dakkapel op de voorkant van uw dak wilt laten plaatsen. Het aanvragen van een vergunning doet u bij de gemeente. Geeft de gemeente goedkeuring voor het bouwen van uw dakkapel, dan hoort u dat binnen acht weken. Uw buren kunnen dan nog binnen zes weken bezwaar maken, dus begin niet meteen met bouwen. Wilt u liever vergunningsvrij een dakkapel laten plaatsen? Dan zijn er een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. Deze voorwaarden hebben betrekking op de plaatsing, het model en de maten van de dakkapel. Het voordeel? U bespaart al gauw €400,- en u kunt de dakkapel sneller plaatsen.

Meer informatie over het plaatsen van een dakkapel en uw mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Dakkapel met potdekselsysteem