Kies een uitbouw voor meer leef- en/of werkruimte

Heeft u al langer het gevoel dat de muren op u afkomen en heeft u behoefte aan meer ruimte in uw woning, dan is een uitbouw de ideale oplossing. Zo kunt u een verhuizing nog even uitstellen. Tholen Dakkapellen kan een uitbouw snel en vakkundig voor u realiseren. Dat komt omdat wij de uitbouw prefab in onze loods maken en deze dan binnen één dag kunnen plaatsen. Afhankelijk van uw wensen kan de grootte per soort uitbouw verschillen. Een uitbouw kan verschillende functies dienen. Zo kunt u kiezen voor een bijkeuken, een woonkeuken of simpelweg een vergroting van uw woonkamer. Ook een garage, een serre of berging is natuurlijk een mogelijkheid. Wat te denken als uw wilt beginnen met uw eigen bedrijf aan huis? Kortom, een uitbouw is een handige oplossing voor een stukje extra leef- of werkruimte.

  • Meer ruimte
  • Snel gerealiseerd
  • Precies op maat

Voordelen uitbouw

Wat geldt voor een dakkapel geldt in bijna dezelfde mate voor een uitbouw. Niet alleen realiseert u meer ruimte en zorg u voor meer licht met een uitbouw, ook vergroot u de waarde van uw woning. Uw huis bestaat immers nadat de uitbouw is gerealiseerd uit meer vierkante meters. Zo lang de diepte van uw uitbouw niet meer is dan 4 meter heeft u geen vergunning nodig.

Realisatie complete uitbouw

Bij Tholen Dakkapellen kunt u er van op aan dat ons vakkundige personeel uw uitbouw volgens de laatste technische eisen en met behulp van de nieuwste technieken realiseert. Wij maken uw uitbouw prefab klaar in onze loods compleet met deuren en ramen. Zo bent u in een keer klaar, dat is wel zo prettig.
Meer informatie over een uitbouw? Neem contact met ons op. Samen bekijken we uw mogelijkheden.
Professionele kwaliteit voor een mooie prijs!

Heeft u vragen? Neem vandaag nog contact met ons op!

0166-610004